Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ξέσπασε σε λυγμούς η πρώην συνεργάτιδά του – «Έχασα τη δουλειά μου, επειδή είμαι μάρτυρας εδώ»

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σήμερα, στο βήμα του μάρτυρα από την υπεράσπιση βρέθηκε πρώην στενή του συνεργάτιδα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, η γυναίκα «λύγισε» λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης, όταν αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχασε τη δουλειά της από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, όταν έγινε γνωστό πως θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Όπως ισχυρίστηκε η μάρτυρας και πρώην στενή συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη από το 2013 ως το 2020, εκείνη την εποχή έπαιρναν τηλέφωνο διάφοροι υποψήφιοι καλεσμένοι οι οποίοι έλεγαν στην παραγωγή «τι την θέλετε αυτήν εκεί; Διώξτε την».

Ακολούθησε η περιγραφή της αναφορικά με τη συνεργασία τους, την οποία χαρακτήρισε «ομαλή», ενώ έκανε λόγο και για κάποιες εκρήξεις του Πέτρου Φιλιππίδη. «Ήταν ένας άνθρωπος πολύ απαιτητικός και όλα τα έκανε για την αγάπη και την τελειομανία που είχε για το θέατρο» είπε η μάρτυρας.

Ακόμη, η μάρτυρας υποστήριξε ότι η σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη έγινε πιο προσωπική, όταν διέμενε για κάποιο διάστημα στο σπίτι του, παρουσία της Ελπίδας Νίνου.

Όταν διεκόπη η συνεδρίαση, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου έτρεξαν να την αγκαλιάσουν.

Read More

And More