Δίκη Πισπιρίγκου: Ένταση μεταξύ Ανδρέα Ηλιάδη και Αλέξη Κούγια – Η συγκινητική δήλωση του γιατρού έξω από το δικαστήριο

Ένταση επικράτησε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης εξετάστηκε από τον συνήγορο της 34χρονης κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης είναι ο επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα, για της οποίας τον θάνατο κατηγορείται η μητέρας της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Εντός της δικαστικής αίθουσας βρισκόταν ο Μάνος Δασκαλάκης, καθώς και η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε καταιγισμό ερωτήσεων, οι οποίες ξεκίνησαν με το εάν ο εν λόγω γιατρός, ο οποίος ήταν θεράπων, συνοδεύεται από δικηγόρους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβει η πρόεδρος του δικαστηρίου και να απαγορέψει την ερώτηση.

Εξερχόμενος από το δικαστήριο, ο Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε συγκινημένος: «Θα πω και πάλι αυτό που είπα το πρωί. Εξακολουθώ να είμαι η φωνή της μικρής Τζωρτζίνας, θέλω να είμαι η φωνή της και τελικά μετά τη σημερινή διαδικασία πιστεύω ότι η αγκαλιά της Τζωρτζίνας, όπως και κάθε Τζωρτζίνας με το ίδιο πρόβλημα, σας υπόσχομαι να γίνει πιο μεγάλη»

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το T-live

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Read More

And More