Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Μήνυση Αλέξη Κούγια σε Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκο Ευαγγελάτο και Ζήνα Κουτσελίνη

Μήνυση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου, Νίκου Ευαγγελάτου και Ζήνας Κουτσελίνη υπέβαλε ο Αλεξης Κούγιας, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης κατονόμασε το Μάνο Δασκαλακη ως τον άνθρωπο που διαρρέει τη δικογραφία της υπόθεσης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. 

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας επισήμανε πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κα Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή T-live αναμένεται να καταθέσει μήνυση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα ανώνυμα παραπλανητικά τηλεφωνήματα, που προσπαθούσαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα.

Εκτιμάται ότι η μήνυση αυτή είναι κίνηση πανικού από την κατηγορουμένη και την υπεράσπισή της καθώς βλέπουν ότι χάνεται το παιχνίδι με τις καταθέσεις των γιατρών και τα μηνύματα βόμβα του Μάνου Δασκαλάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164