Δικηγόρος Φιλιππίδη για τον Φώτη Σπύρο και την αυτοκτονία Βογιατζή: «Βλέπουμε ανθρώπους που δεν σέβονται τη μνήμη του»

Μετά τη συνέντευξη του Φώτη Σπύρου στο Open Weekend, στην οποία αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, μετά την απόλυσή του από το θέατρο όπου συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του ηθοποιού, τοποθετήθηκε για τη δήλωση αυτή μέσα από το Πρωινό.

«Τα περιστατικά δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο κ. Φώτης Σπύρος. Κατ’ αρχήν δεν είχε κάποιο ρόλο σε εκείνη την παράσταση. Προφανώς μεταφέρει απόψεις και πληροφόρηση τρίτων. Μία υπόθεση που έλαβε χώρα το 2011, ξαφνικά έρχεται στην επικαιρότητα ενώ έχει ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η αποδεικτική διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά.

Οι κατηγορίες σε βάρος του αποδεικνύονται αίολες, σαθρές και ανυπόστατες. Σε κάθε περίπτωση του αποδίδουν κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος ηθοποιού που δυστυχώς δεν ζει. Αυτοί οι οποίοι καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι έξι άνθρωποι, δεν είναι 19. Δεν υπήρξε καμία κακοποιητική συμπεριφορά και δεν απέλυσε ο Πέτρος τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Ο παραγωγός της παράστασης απέλυσε τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Συνέβη μία λιποθυμία μεταξύ των θεατών. Όλοι οι ηθοποιοί αποσύρθηκαν, ο μόνος που έμεινε επί σκηνής ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής. Τον κάλεσε να αποσυρθεί και να ακολουθήσει τους συναδέλφους του, ο συγκεκριμένος δεν το αποδέχτηκε.

Όταν αποκαταστάθηκε η υγεία της γυναίκας, συνεχίστηκε η παράσταση και έγινε ένα περιστατικό ήσσονος σημασίας ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Βογιατζή που του έκανε συστάσεις ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει τους άλλους ηθοποιούς. Στενοχωρήθηκε πολύ ο Πέτρος Φιλιππίδης γιατί βλέπει ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, ξαφνικά βλέπει να έρχεται όλως τυχαίως στην επικαιρότητα αυτό το περιστατικό. Όταν έγινε το γεγονός της αυτοκτονίας, συγκλονίστηκε κυριολεκτικά. Συνιστά ακραία συκοφαντία να προσπαθούν κάποιοι να συνδέσουν έστω και με έμμεσο τρόπο να συνδέσουν αυτό το τραγικό περιστατικό με ένα περιστατικό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τρεις μήνες πριν… Βλέπουμε ανθρώπους που δεν σέβονται τη μνήμη αυτού του παιδιού» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Read More

And More