Δικηγόρος πρώην παίκτη ριάλιτι στο T-live: «Υπήρχε συναίνεση, η ιατροδικαστική δεν δείχνει ότι ασκήθηκε βία»

Με τη συναίνεση της 21χρονης Αγγλίδας υποστηρίζει ο πρώην παίκτης ριάλιτι ότι έγινε η ερωτική συνεύρεση το βράδυ της Τρίτης 24/5. Ο 30χρονος άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ρόδου ύστερα από την καταγγελία για βιασμό, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωριστήκαμε, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Για τα άλλα υπάρχουν πιο εξειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ» υποστηρίζει ο πρώην παίκτης ριάλιτι.

Μάλιστα, σήμερα ο 30χρονος άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και το T-live εξασφάλισε αποκλειστικά τη σχετική φωτογραφία από τη μεταγωγή του.

Ο δικηγόρος του, κ. Στέλιος Αλεξανδρής μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5.

«Δεν μπορώ να μπω στη ψυχολογία ενός κοριτσιού. Σίγουρα εντυπωσιάστηκε επειδή ο εντολέας μου είναι γνωστός κι έχει πολλούς ακόλουθους στο Instagram. Από εκεί και πέρα, και από την ιατροδικαστική που δείχνει ότι δεν ασκήθηκε βία και από τις ίδιες τις καταθέσεις της καταγγέλλουσας η οποία στην αρχή μιλάει για παρενόχληση και συνέχεια αναβαθμίζει την κατηγορία σε βιασμό, φαίνεται να μη μπορούν να γίνουν πιστευτά αυτά τα πράγματα με τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια. Δεν υπάρχουν ούτε σημάδια αμύνης τους θύματος με γρατζουνιές ή μώλωπες, αλλά ούτε και η ψυχική διάθεση που να δείχνει ότι χωρίς τη θέλησή της έγινε διείσδυση, άρα και βιασμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής στην εκπομπή του Alpha. 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τον 30χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι λίγο πριν γνωρίσει την νεαρή Αγγλίδα σε club της Λίνδου.

 

Read More

And More