Δικηγόρος Βαρβάρας Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Αυτά που λέει είναι εναντίον του, τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους»

Μετά τη συνέντευξη του Θέμη Αδαμαντίδη στο Star στην οποία αναφέρθηκε στην καταγγελία για ξυλοδαρμό από τη Βαρβάρα Κίρκη, ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live, παραθέτοντας την πλευρά της εντολέα του.

«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Και πρόσθεσε για το βίντεο που δείχνει ξυλοδαρμό και για το οποίο αμφιβάλλει η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη πως «το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας».

Read More

And More