Μαρία Αντωνά: Έβαλε νυφικό λίγο πριν παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη – «Δεν έχω άγχος για το γάμο μου»

Λίγους μήνες πριν τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά έβαλε νυφικό για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η παρουσιάστρια περπάτησε στο bridal show του Yes I Do για φιλανθρωπικό σκοπό και ήταν απλά εντυπωσιακή!

Το bridal show που πλέον έχει γίνει θεσμός είχε τα πάντα, χλιδή, πολυτέλεια, φαντασμαγορικά acts on stage, μουσική και μετέφεραν στους θεατές του Yes I Do Catwalk σε ένα γαμήλιο πάρτι που θα ζήλευε κάθε ζευγάρι και όχι μόνο.

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου άγχος για τον γάμο της και πώς το μόνο που επιθυμεί είναι να διασκεδάσει μαζί με τον άντρα της ζωής της και τους φίλους της!

«Το νυφικό μου θα μοιάζει με αυτό που φοράω σήμερα. Είναι ένα στράπλες νυφικό πάρα πολύ απλό και θα έχει μια ουρίτσα. Δεν έχω καθόλου άγχος για τον γάμο μου, θέλω να το ζήσω, να το διασκεδάσω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να διασκεδάσουν οι άνθρωποι που θα είναι καλεσμένοι και εγώ μαζί τους και να παρτάρουμε. Περιμένω και τον Άρη να δω τι ακριβώς θα κάνουμε…» τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More