Δήμητρα Καστρίτση για Λευτέρη Πετρούνια: «Μηδένισε το #metoo, μηδένισε εμάς»

Τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχολίασε στην εκπομπή, Καλύτερα δε Γίνεται Δήμητρα Καστρίτση. Η η αθλήτρια ενόργανης στράφηκε κατά του Χρυσού Ολυμπιονίκη, ο οποίος μετά τις άστοχες δηλώσεις του για το #mettoo ζήτησε δημοσίως συγνώμη από τον ελληνικό λαό.

«Η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν άστοχη διότι μηδένισε το κίνημα, μηδένισε την Σοφία Μπεκατώρου και μηδένισε και εμάς. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εδώ και επτά μήνες υπάρχει έστω και μία ανάρτηση του Λευτέρη που να δείχνει τη συμπαράσταση προς τους συναθλητές του. Διότι άκουσα ότι ήταν και αγέννητος. Πως γίνεται να ήταν αγέννητος όταν με την γυναίκα του ήμασταν συναθλήτριες;» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Καστρίτση.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε συμπορευθεί μαζί, έχουμε κλάψει μαζί, έχουμε πονέσει μαζί, ζούσαμε μαζί στις εγκαταστάσεις οπότε που απευθύνεται ο Λευτέρης; Που ήταν;».

«Η συγγνώμη που είπε που απευθυνόταν; Απευθυνόταν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Συγγνώμη ζητάς από τα θύματα. Στην Ελλάδα αφιερώνεις τα μετάλλια σου» συμπλήρωσε η αθλήτρια. «Καταλαβαίνετε ότι έχουμε υποστεί κακοποίηση και μιλάμε με εάν και εάν και εάν… Κακοποίηση όχι για ψυχολογική βία. Μιλάμε για σωματική βία, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις», κατέληξε, μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

 

Read More

And More