Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο που θα τον δείτε σύντομα»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δίνοντας οριστικό τέλος στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Νικηφόρο.

Η γνωστή επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως η σχέση τους είναι καθαρά φιλική, αφού αυτή την περίοδο η ίδια βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

«Ο Νικηφόρος είναι φίλους μου, του λέω τις λεπτομέρειες από την προσωπική μου ζωή, ξέρω πάρα πολύ καλά και τα δικά του. Πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει κοντά, τον αγαπάω πάρα πολύ και μ’ αγαπάει. Τώρα ήταν λίγο κουφό αυτό ότι είμαστε μαζί», ξεκαθάρισε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Γενικά δεν βάζω ταμπέλες εγώ. Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει το φιλικό», συμπλήρωσε για τις σχέσεις της.

Νέος έρωτας στη ζωή της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στον άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται δίπλα της, τον οποίο μάλιστα θα μας αποκαλύψει σύντομα μέσα από τα social media.

Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι μέσα σε λίγο καιρό στα social media γιατί μέσα από εκεί, όλος ο κόσμος με πίστεψε, θα ανεβάσω κι εγώ το έτερον μου ήμισυ. Είμαι με έναν άνθρωπο, τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω», δήλωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Read More

And More