Δήμητρα Κατσαφάδου: Γιατί κοιμάται στο χαλί και όχι στο κρεβάτι της; Η αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου άνοιξε το σπιτικό της στο Πρωινό και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή επιχειρηματίας που ταυτίστηκε με την ατάκα «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» μίλησε για τον πρώην σύζυγό της αλλά και για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

«Με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία. Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο… Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ», αποκάλυψε η χημικός στο Πρωινό.

Read More

And More