Δήμητρα Κατσαφάδου: Τα πρώτα λόγια μετά τη δεύτερη διάρρηξη στο μαγαζί της και η συγκίνηση on camera

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε για δεύτερη φορά θύμα διάρρηξης. Η επιχειρηματίας είδε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το κατάστημά της στο Περιστέρι να γίνεται στόχος, με την ελληνική Αστυνομία –σύμφωνα με πληροφορίες το Θεοδόση Πάνου- να είναι κοντά στα ίχνη 2-3 ατόμων. Τα εν λόγω άτομα εντοπίστηκαν βρέθηκαν στα δυτικά προάστια και πωλούσαν παρανόμως τις κρέμες της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Ο Νίκος Παρτσώλης και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά μίλησαν με τη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία δεν έκρυψε την αναστάτωσή της. «Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας» δήλωσε.

«Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα. Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν» πρόσθεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της για τη στήριξη από τη Φαίη Σκορδά στο παρελθόν…

Read More

And More