Δήμητρα Κατσαφάδου: Βίντεο ντοκουμέντο στο «Live News» από τη διάρρηξη στο μαγαζί της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ανακάλυψε το πρωί της Τετάρτης 30/8 ότι άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα του καταστήματός της στο Περιστέρι, εισέβαλαν μέσα και της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο. 

Στις 4 και πρώτα 2 λεπτά με μία πέτρα στα χέρια τους, που εκτοξεύεται στο εσωτερικό του μαγαζιού κάτω από την πολυθρόνα, δύο άτομα κάνουν γυαλιά καρφιά την τζαμαρία και μπαίνουν μέσα στο κατάστημα. Η Δήμητρα Κατσαφάδου βλέποντας αυτές τις εικόνες, μιλάει στο Live News σε κατάσταση σοκ.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό», δήλωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά. Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

Δες το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της διάρρηξης:

 

Λίγο πριν φύγουν από το μαγαζί, ο δράστης με τη μάσκα βουτάει και άλλη μία συσκευασία από διαφορετικό σημείο και τη βάζει στην τσέπη του. Εκείνος με τα κόκκινα κατευθύνεται προς το ταμείο, όμως δεν το αγγίζει. Όταν πιστεύουν πως έχουν πάρει πια αρκετά, σηκώνουν με δυσκολία στον ώμο τους τις μαύρες τσάντες και εξαφανίζονται.

Read More

And More