Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Απαντά στο TLIFE για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο J2US!

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του στο OPEN. Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν «κλειδώσει» όλα τα ζευγάρια των συμμετεχόντων, όπως έχει γίνει γνωστό, όμως, δεν είναι λίγοι οι celebrities που βρίσκονται σε συζητήσεις για μία θέση στο παιχνίδι. Το TLIFE, μάλιστα, σου αποκάλυψε αποκλειστικά 12 από αυτά τα πρόσωπα…

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πώς σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! “Έχει γίνει συζήτηση! Εγώ το λέω, ας βγει να με διαψεύσει. Η συζήτηση έχει ζεσταθεί και είναι στη διαδικασία…”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση πώς της έγινε πρόταση για να βρίσκεται στο J2US και αποκάλυψε αποκλειστικά ότι η απάντησή της ήταν αρνητική. “Όχι, όχι δεν θα είμαι. Μου το πρότειναν και απάντησα όχι!“, μας είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More