Site icon TLIFE

Δήμητρα Ματσούκα: Αποχώρησε βιαστικά από τις τηλεοπτικές κάμερες

Στο pre Christmas party του Θεάτρου Παλλάς, που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου η Δήμητρα Ματσούκα.

Εκεί βρέθηκαν και αρκετά τηλεοπτικά συνεργεία με την ηθοποιό να σταματά για λίγο προκειμένου να στείλει τις ευχές της.

«Κανένα παράπονο δεν μου άφησε η χρονιά. Είμαι πάρα πολύ καλά! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους σας, να είστε καλά», είπε η Δήμητρα Ματσούκα κι αποχώρησε. Εκείνη τη στιγμή οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να της κάνουν μια ερώτηση για την δικαστική περιπέτεια που πέρασε πριν μερικές ημέρες, μετά τις παραβάσεις του ΚΟΚ, ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει.

YouTube video player

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες, η Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη να οδηγεί με ταχύτητα μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης, χωρίς δίπλωμα καθώς της είχε αφαιρεθεί προ ημερών, έχοντας καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ του επιτρεπόμενου ενώ από το αυτοκίνητό έλλειπαν και οι πινακίδες που επίσης της είχαν αφαιρεθεί προ ημερών λόγω παράνομου παρκαρίσματος.

 

 

© 2025 tlife.gr