Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Ήταν μια περίοδος περίεργη, η κόρη μας είπε να ζήσουμε για λίγο χώρια»

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega, μιλώντας για την κοινή της ζωή δίπλα στον Γιάννη Μποσταντζόγλου, τον πρώην γάμο της αλλά και τις έντονες στιγμές της. 

«Ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα ο γάμος. Όταν ήμουν μικρή και παίζαμε τις κούκλες εγώ ήμουν η κούκλα η τσαχπίνα, όχι η σύζυγος. Δεν μπορώ. Είχα παντρευτεί αλλά ήταν άλλες οι συνθήκες τότε.

Ήμουν μικρή, νόμιζα ότι πρέπει να γίνουν τα πράγματα έτσι. Ωραία το κάναμε κι αυτό, δώσαμε στην κοινωνία το στίγμα ότι είμαστε, εντάξει, κανονικοί άνθρωποι, αλλά δεν είμαστε… τι να κάνουμε τώρα…» είπε η Δήμητρα Παπαδήμα για τον γάμο που είχε κάνει σε νεαρή ηλικία.

Όσο για την περίοδο που ερωτεύτηκαν με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Χώρισα, όχι όμως στα χαρτιά. Και ο Γιάννης ήταν παντρεμένος και δεν είχε χωρίσει με διαζύγιο. Έτρεχε να μας βγάλει τα διαζύγια. Τρελαίνομαι με τα χαρτιά και τη γραφειοκρατία», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Για την κρίση που πέρασαν με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Ήταν μια περίοδος περίεργη που περνά κάθε ζευγάρι και η κόρη μας είπε να πάμε να ζήσουμε για λίγο χώρια. Αυτό μας έφερε πιο κοντά», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα καλεσμένη στο Mega. 

Η Δήμητρα Παπαδήμα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Πορτραίτο», η οποία αναφέρεται στην συγγραφέα Πηνελόπη Δέλτα.

Read More

And More