Δήμητρα Παπαδήμα: Οργισμένη για το πρόστιμο στους μη εμβολιασμένους – «Φασιστικό μέτρο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και, όπως αποκάλυψε δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε οργισμένη σχετικά με το μέτρο που θέλει τους ανθρώπους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί να πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα και θα αλλάξουμε και τα εκκλησιαστικά. Όχι, δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αναστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσει τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια».

Και συνέχισε: «Το φασιστικό μέτρο, το εκατοστάρικο που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω, οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου. Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη».

Η Δήμητρα Παπαδήμα πρόσθεσε οργισμένη: «Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό στο 6:02′:

Read More

And More