Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Λίγο απρόβλεπτο το αποτέλεσμα, το είχα αλλιώς στο μυαλό μου»

Στον Αντώνη Σρόιτερ και στον μαραθώνιο ενημέρωσης του Alpha για τις εκλογές 2023 μίλησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου λίγη ώρα μετά τα αποτελέσματα και την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το αποτέλεσμα, εντάξει, ήταν λίγο απρόβλεπτο γιατί κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Κάπως αλλιώς οι δημοσκοπήσεις τα παρουσίαζαν διαφορετικά και το αντιλήφθηκα κι εγώ ότι θα είναι αλλιώς. Αλλά εντάξει μια χαρά», ήταν η πρώτη αντίδραση της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για το που πιστεύει ότι οφείλεται η μεγάλη διαφορά μονάδων ανάμεσα στα πρώτα δύο κόμματα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στο ποσοστό αποχής από τις εκλογές 2023.

«Υποθέτω ότι αυτό το ποσοστό αποχής ανθρώπων που έμεινε σπίτι του και δεν ψήφισε, εκεί κάτι παίζεται και δεν μπορούμε το αξιολογήσουμε.  Και κάτι παίζεται με αυτούς που είναι απογοητευμένοι, αλλά αυτό που δείχνει είναι ότι ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί κάτι γιατί μπορεί να ματαιωθεί. Αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος πάει στα σταθερά, στα σίγουρα στα προβλέψιμα και όχι στα πολύ φευγάτα. Μέχρι εκεί αντέχει να πειραματιστεί, εγώ αυτό καταλαβαίνω», είπε στον Alpha η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Read More

And More