Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Πίστευα ότι αυτά τα κάνουν οι κότες, οι γυναίκες που δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 7/10 η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Κώστα Τσουρό, μίλησε από καρδιάς για το κεφάλαιο έρωτας και τις απορρίψεις στις σχέσεις αλλά και την αλλαγή με τα χρόνια στην περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης.

«Έχω ζήσει απορρίψεις στη ζωή μου. Γιατί δεν μου το έχεις; Δεν ήταν συχνό το φαινόμενο να απορριφθώ αλλά, επειδή δεν ήταν συχνό, όταν έγινε… έγραψε! Έπαθα όλα τα κλασικά. Παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου, λες «παιδιά, ώπα, εδώ έχουμε θέμα», τρέχουν οι φίλοι σου, αρχίζουν τα τσιγάρα, καπνίζεις ένα πακέτο, νομίζεις ότι θα βγάλεις άκρη, λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Άλλος λέει «φτυσ’ τον», άλλος λέει «κυνήγησε τον», άλλος λέει «μήπως εννοούσε το άλλο όταν έλεγε εκείνο» και γίνεται όλος αυτός ο λαβύρινθος ο εγκεφαλικός», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Στο τέλος καταλήγεις ότι θα γίνει πάλι κάτι που ούτε καν το είχες σχεδιάσει και το είχες προβλέψει. Κάτι δηλαδή που η ζωή θα στο φέρει και θα είναι εντελώς διαφορετικό. Με αυτή την έννοια αν εννοούμε πως έπεσα στα πατώματα, ναι, «παιδιά ελάτε έχουμε θέμα». Το καλό όμως με μένα, ένα δωράκι που νομίζω πως έχω από τον Θεό, ήταν ότι μπορούσα να γελάω με αυτά που γίνονταν. Μπορούσα δηλαδή παράλληλα να το κανιβαλίσω αυτό το κομμάτι».

«Δεν ήμουν ποτέ political correct και καθώς πρέπει στη ζωή μου. Δεν ήμουν και δεν ξέρω αν είμαι, αν και έχω γίνει πολύ καθώς πρέπει. Κατ’ αρχήν έπαθα… γυναίκα, βαφόμουν δυο ώρες πριν έρθω και έκανα πάλι τη μπούκλα. Αυτά δεν υπήρχαν ποτέ γιατί ντρεπόμουν. Θεωρούσα ότι αυτά τα κάνουν οι κότες, οι γυναίκες που δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες . Έτσι εκπαιδεύτηκα, ήταν η εποχή των Εξαρχείων και των διανοούμενων που ψαχνόμασταν οπότε δεν ήταν επιτρεπτό να πεις πως τι θα βάλεις και πως θα κάνεις το μαλλί. Δεν υπήρχαν αυτά, δεν έπαιζαν στο περιβάλλον που εγώ κινήθηκα» συμπλήρωσε, κλείνοντας η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164