Δήμητρα Σοφοκλέους: Ραγίζει καρδιές στο T-live η αδερφή της παρουσιάστριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Η παρουσιάστρια Δήμητρα Σοφοκλέους σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της περασμένης Κυριακής και ο θάνατός της σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τη γνώριζαν μέσα από τη δουλειά της.

Η αδερφή της, Ιφιγένεια Σοφοκλέους μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου για τις συνθήκες θανάτου της παρουσιάστριας, καθώς και για το πώς έμαθε το δυσάρεστο γεγονός.

«Είναι ανείπωτος ο πόνος» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που έδινε τη ψυχή και την καρδιά της. Δεν μάθαμε πολλές πληροφορίες, ό,τι μάθαμε από τα κανάλια. Τώρα είναι και η περίοδος του κορονοϊού… Μάθαμε ότι το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, έπεσε στα κιγκλιδώματα και ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Με ενημέρωσε ο γαμπρός μου. Παίρναμε τηλέφωνο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έπεφτε η γραμμή και μετά ένας συνεργάτης της μου έστειλε ένα τηλέφωνο και μου είπε να πάρω στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης. Πήρα εκεί και όταν είπα για ποιον έψαχνα, μου είπαν συλλυπητήρια. Είναι εκείνες οι στιγμές που διπλώνεται το σώμα… Δεν υπάρχουν λόγια».

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Η αδερφή μου ήταν μαχήτρια. Ήταν ένας άνθρωπος δυνατός, δούλευε νύχτα-μέρα. Είμαστε από την Κύπρο εμείς, ερχόμενοι λοιπόν από εκεί δούλεψε ως διαφημίστρια. Μετά ήρθε η κρίση, αλλά δεν το έβαλε κάτω. (…) Είχε πέσει ψυχολογικά, γιατί είχε χάσει τη δουλειά της, είχε κλείσει το κανάλι που δούλευε αλλά και η εστίαση. Φυσικά αυτό δεν το έλεγε σε εμάς, αλλά μέσα της την έτρωγε αυτό…».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το T-live:

 

Read More

And More