Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά για το φίδι – κατοικίδιο που πήρε στον 2χρονο γιο του και τη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη

Τα γενέθλια του γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Πρωινού και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το γεγονός πως πήρε ένα φίδι για κατοικίδιο στον γιο του, Πάρη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό τους.

«Είμαι εξοικειωμένος με την ηλικία μου. Θέλοντας και μη, όταν έχεις ένα παιδί συμβαδίζεις και αναγνωρίζεις και μετράς τα χρόνια του παιδιού σου. Προφανώς, ανάμεσα στην υγεία, τα λεφτά και τον έρωτα, θα έβαζα πρώτα την υγεία. Τα άλλα δυο αναιρούν το ένα το άλλο…» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Για το φίδι που πήρε στον γιο του, Πάρη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Δε φοβάμαι τα ζώα, τα αγαπώ και τα σέβομαι. Το συγκεκριμένο, έτυχε να έρθει σε μια συγκυρία – δε μπορώ να το πω κατοικίδιο, έχετε απόλυτο δίκιο – σε μια κατάσταση που το βρήκα εγώ νομίζω ότι ήταν πολύ καλό να έρθει. Μου αρέσει πάρα πολύ, το αγαπώ, το σέβομαι, δεν το φοβάμαι. Προτιμώ αυτό από κάποιους άλλους ανθρώπους.

Η Ιωάννα καλώς ή κακώς έβγαλε ένα στιγμιότυπο με τον Πάρη, γιατί έχουμε μάθει το παιδί μας από μικρό να αγαπά και να σέβεται τα ζώα. Δε θα εξέθετα ποτέ το παιδί μου σε κάποιο κίνδυνο. Είναι κάτι που το συζητήσαμε γιατί εγώ δεν ανεβάζω κάτι, και δεν το λέω, προσπαθώ να προστατεύω το παιδί μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το πώς είναι η σχέση του με την Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό τους και η απάντησε: «Η συνεπιμέλεια είναι για τους δικηγόρους και τους δικαστές, αυτό που ζεις μέσα στην οικογένεια είναι κάτι άλλο. Είναι πολύ σημαντικό να κρατιούνται κάποιες ισορροπίες στη ζωή, όπως κι αν μεταφράζονται αυτές, όποια ονομασία και αν τους δώσουμε. Η σχέση μας με την Ιωάννα είναι πολύ καλή. Θέλοντας και μη, είναι μητέρα του παιδιού μου, υπάρχει σεβασμός, έχουμε κάνει κάποια πράγματα μαζί, έχουμε μοιραστεί κάποιες στιγμές, έχουμε δημιουργήσει κάτι, πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις».

Όσο για το αν θα υπερασπιζόταν την πρώην σύντροφό του για αρνητικά σχόλια που τυχόν μπορεί να δεχτεί στα social media, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Δε μπορείς να βάλεις πλάτη για έναν άνθρωπο που έχει επιλέξει να είναι σε αυτό το κομμάτι και να είναι ενεργή με αυτόν τον τρόπο. Η μόνη πλάτη που μπορώ να βάλω εγώ είναι για μένα και το παιδί μου».

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164