Δημήτρης Αλεξάνδρου: Διακοπές στη Λευκάδα με τον γιο του, Πάρη – «Τι αξίζει περισσότερο, το τοπίο ή οι άνθρωποι δίπλα σου;»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι στη Λευκάδα κάνοντας διακοπές με τον γιο του και την παρέα του.

Ο μικρός Πάρης, έκανε διακοπές και με τους δύο γονείς του χωριστά, αφού μέσα από τα social media, τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζονται στιγμιότυπα με τον γιο τους.

Απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε στο instagram: «Τι αξίζει περισσότερο: το τοπίο ή οι άνθρωποι δίπλα σου;»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)

«Η πατρότητα σε μαθαίνει να αγαπάς πιο αγνά και πιο βαθιά. Θέλω ως πατέρας να είμαι κοντά στον γιο μου. Να νιώθω ότι μπορεί να μου πει τα πάντα χωρίς να φοβάται ή να ντρέπεται. Να ξέρει πως ό,τι και αν γίνει θα είμαι πάντα δίπλα του και στα καλά και στα δύσκολα» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο περιοδικό ΟΚ!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164