Δημήτρης Αλεξάνδρου για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήξερα ότι θα μιλήσει, έκανε μία παρορμητική κίνηση»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν η Κατερίνα Ζαρίφη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο απόσπασμα όπου η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε για πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Φίλιππο Τσαγκίδη και τη Δανάη Μπάρκα, χαρακτηρίζοντάς τη στάση της δεύτερης, ανήθικη. (Δες εδώ το βίντεο)

Αφού προβλήθηκε το σχετικό βίντεο τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος είπε: «Εχθές ήμουν μαζί με την Κατερίνα, αλλά δεν ήξερα ότι θα πάει σήμερα εκεί και θα μιλήσει γι’ αυτό. Για έναν άνθρωπο που αγαπάει πάρα πολύ και επειδή ξέρω τι αισθανόταν για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, εκείνη τη στιγμή έχασε τη γη κάτω από τα πόδια. Έκανε μίαα παρορμητική κίνηση. Δεν χρειαζόταν να βγει και να μιλήσει γι’ αυτό». 

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσθεσε: «Εμένα η φίλη είναι η Κατερίνα εδώ και χρόνια. Θεωρώ ότι ήταν ένα ζήτημα που δημοσιοποιήθηκε και ήταν πάνω σε “φούρια”, απλά εγώ θεωρώ ότι εδώ πρέπει να μπει μια τελεία και πιστεύω ότι μπήκε σήμερα. Ελπίζω να μην συνεχιστεί γιατί αφορά και έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί να απαντήσει. Ήταν μια υπόθεση που δίχασε το κοινό, η Κατερίνα όμως πήρε πολλή αγάπη από όλο αυτό». 

Read More

And More