Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρόταση γάμου, η ερωτική συνεύρεση με συνάδελφό του σε χώρο εργασίας και το botox (video)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σε μία διαφορετική συνέντευξη, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν, από… απόσταση και απάντησε με ειλικρίνεια σε “καυτές” ερωτήσεις. Το γνωστό μοντέλο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, επιβεβαίωσε και διέψευσε κάποιες από τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του.

Η μεγαλύτερη σχέση του κράτησε 2,5 χρόνια. Ο Δημήτρης προτιμά γυναίκες μεγαλύτερες από τον ίδιο. “Με ελκύουν εκείνες που έχουν πολύ δυναμισμό, μυαλό και με εξελίσσουν”, είπε. Oπως αποκάλυψε τον έχει προσεγγίσει πολλές φορές ερωτικά κάποια κοπέλα φίλου του κι ακόμα ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με συνάδελφό του σε χώρο εργασίας. 

 

Αναφερόμενος στον χωρισμό του με την Μαρία Καλάβρια δήλωσε: “Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί υπάρχουν συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Θέλει ειδικό χειρισμό αυτή η σχέση”. 

Αποκάλυψε ακόμα ότι έχει φτάσει ένα βήμα πριν από το γάμο. Πήγε να κάνει πρόταση, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όπως πήγα, γύρισα”, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διέψευσε ότι έχει κάνει Botox και ότι υπήρξε ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη. Αυτή την περίοδο δηλώνει μόνος! 

Μίλησε ακόμα για τη μεγαλύτερη φοβία του που σχετίζεται με το ύψος, ενώ όπως είπε στον Γιώργο Κρικοριάν, κάποια εποχή εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος στο στούντιο από το οποίο βγαίνει η πρωινή εκπομπή του Star. 

Δες το βίντεο: 

 

Read More

And More