Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεσπά για την κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα – «Όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του»

Στο φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης ενός χάσκι στην Αράχωβα αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 7/12 η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Οι δύο παρουσιαστές ζήτησαν δικαίωση για τον άδικο χαμό του Όλιβερ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τονίζει ότι δεν πρέπει να στιγματίζεται ολόκληρη η Αράχωβα για το εν λόγω συμβάν.

«Κάποια σκυλάκια δεν στάθηκαν δυστυχώς τόσο τυχερά. Πρέπει και απαιτεί όλη η ελληνική κοινωνία δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές για το τι συνέβη σε αυτόν τον σκύλο ορόσημο για την Αράχωβα, πρέπει να ανοίξουν στόματα και πρέπει σε λίγο χρονικό διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος του προβλήματος. Δεν θα χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους, θα πω ότι είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω από όλα για τα κατοικίδιά μας που είναι σαν οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τόνισε: «Δικαίωση για τον Όλιβερ και μη ξεχνάμε ότι το θέμα μας είναι ο σκύλος και η αποτρόπαια πράξη. Όχι ό,τι συμβαίνει γύρω στην κοινωνία, πρέπει να στιγματίζεται μία συγκεκριμένη κοινωνία. Πρέπει να σταθούμε πάνω στο αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε, να βρεθεί ο ένοχος και να υπάρχει λύση. Είμαστε χώρα με νόμους και όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του. Κι όχι αυτό που συμβαίνει, το μπάχαλο που κάποιος λέει «είδα κάτι». Να πας με το όνομά σου στις Αρχές και να τα πεις. Αυτή η Τανζανία που γίνεται στα social που ο καθένας γράφει και κατηγορεί, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί.

Δεν γίνεται κάποιος να γράφει ασυναρτησίες, επειδή ο ψυχικός κόσμος του δεν είναι καλά, και μπορεί να κατηγορήσει κάποιον άνθρωπο που ενδεχομένως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Πρέπει να βοηθάμε και να λέμε τη γνώμη μας. Δεν πρέπει να κατηγοριοποιούμε, να σηκώνουμε το δάχτυλο και να κάνουμε cancel! Πρέπει οι Αρχές να πάρουν επιτέλους θέση! Είμαστε μία χώρα που έχουμε νόμους».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More