Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη από τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι και επίσημα μαζί μετά την γνωριμία τους και την εκρηκτική τους συνύπαρξη μέσα στο Survivor, καθώς το βράδυ της Δευτέρας 5/7 πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Το πρωί της Τρίτης 5/7 η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν τα όσα δήλωσε το ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον ρώτησε αν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η Βρισηίδα τα ξαναβρήκε με την Ιωάννα; Έτσι διάβασα» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Όχι, απλά έστειλε ένα συλλυπητήρια για τον θάνατο της μαμάς της» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που αποκάλυψε επίσης πως η Ιωάννα Τούνη απάντησε στο μήνυμα της πρώην φίλης της.

Να σου θυμίσουμε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO είχε δηλώσει: «Το έμαθα όταν βγήκα από το παιχνίδι και της έστειλα τα συλλυπητήριά μου. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Το γεγονός ότι δεν κάνουμε πλέον παρέα δεν σημαίνει πως ξεχνώ ότι είχα γνωρίσει τη μητέρα της και ότι με την Ιωάννα ήμαστε φίλες για αρκετό καιρό. Ήταν μια υπέροχη γυναίκα και μάλιστα ηρωίδα στη ζωή της».

Read More

And More