Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνά το Σαββατοκύριακο με τον γιο του, δημοσιεύοντας στα social media σχετικά βίντεο. Ο γνωστός επιχειρηματίας, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα στην Αθήνα, φτιάχνοντας το παιδικό δωμάτιο του γιου του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε βίντεο που δημοσίευσε σήμερα, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ο γιος του Πάρης μαζί με την δασκάλα του στο σπίτι έφτιαξε το puzzle του spiderman με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να καμαρώνει για τον γιο του.
Σε συνέντευξή του στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αναφέρει: «Ο Πάρης είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, είναι η εξέλιξή μου, αυτό που περίμενα, αυτό που θέλω. “Δεν με πειράζει τίποτα” σκέφτομαι κι λέω. Ξεχνάω την κούραση.
Τη συζήτηση για το εάν θέλαμε παιδί με την Ιωάννα δεν θέλω να την κάνω, δεν θέλω να ακουστεί κάτι διαφορετικά και μετά ο γιος μου να διαβάσει κάτι. Δεν θα ήθελα να το συζητήσω», είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Δες τα βίντεο:
Σε επόμενη ανάρτηση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνει το σπίτι του μετά από 3 ώρες καθαριότητας σχολιάζοντας: «Άδικη ζωή, 3 ώρες να το φτιάξεις, 5 λεπτά να τα κάνει λίμπα».
Μπαμπάς και γιος λίγο πριν κοιμηθούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
