Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο Κούτρα – Τι είπε ο δημοσιογράφος για το τέλος της κόντρας τους

Τελεία φαίνεται πως μπήκε στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα.

Όλα άρχισαν, όταν πριν μερικούς μήνες ο Χρήστος Κούτρας είχε αποκαλύψει το επικρατέστερο όνομα που θα έδιναν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη στον γιο τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τότε, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες, έγινε έξαλλος φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει τον δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 8/10 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” αναφέρθηκε στο θέμα και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επικοινώνησε μαζί του ζητώντας του συγγνώμη.

«Είναι κάτι που ξεκίνησε από αυτή τη στήλη. Είχα πει το επικρατέστερο όνομα, γιατί ακουγόντουσαν πολλά εκείνη την περίοδο. Είναι ένα ζευγάρι που το χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια στα social media, οπότε δε πίστεψα ποτέ ότι θα τους ενοχλούσε τόσο αυτή η αποκάλυψη.

Κατά καιρούς έχω πολλά αποκλειστικά, μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι εσύ, που δε τα βγάζω για να μη στεναχωρήσουμε κάποιον. Αν ξέραμε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, δε θα βγάζαμε ούτε αυτό. Τελικά, τα πράγματα έγινα όπως έγιναν, τα μάθατε. Εσύ Ναταλία τα γνώριζες, όπως τα γνώριζε και όλη η εκπομπή. Ένιωσα πολύ περίεργα και έκανα κινήσεις που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω, για να νιώθω ασφαλής…

Την Παρασκευή ο Δημήτρης επικοινώνησε μαζί μου, μου ζήτησε συγγνώμη και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μέσω κάποιων γραπτών μηνυμάτων που ανταλλάξαμε. Μου είπε ότι έγινε έξαλλος για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αισθάνομαι ότι την εννοεί τη συγγνώμη του… Είναι κάτι που είναι δυσάρεστο για όλες τις πλευρές» είπε ο Χρήστος Κούτρας στο Καλύτερα δε γίνεται.

Read More

And More