Δημήτρης Άνθης: “Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεσή μου”

Μία παρέμβαση στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έκανε ο Δημήτρης Άνθης το πρωί της Παρασκευής. Ο ίδιος, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε για την κακοποίηση που υπέστη, αποκάλυψε ότι ο εισαγγελέας έχει αρχίσει να ερευνά την υπόθεσή του ενώ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Νίκο Σ. να έχει αποσύρει την καταγγελία του.

“Θέλω να διαψεύσω ότι ο Νίκος Σ. απέσυρε τις κατηγορίες του. Δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται. Από την ημέρα που βγήκα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έχω πάρει πολλά μηνύματα αλλά έχω τηρήσει σιγήν ιχθύος γιατί δεν με απασχολεί να μιλήσω. Όμως κάποιοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν κάποια από αυτά που ήδη έχω πει. Δέχτηκα μια επίθεση. Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση και τη Δευτέρα θα πάει εκεί ο δικηγόρος μου. Αν κληθώ θα πάω και εγώ. 

Αυτό που με ενόχλησε όλη την εβδομάδα είναι ότι βγήκαν δυο παιδιά και μίλησαν και τους έχουν σεβαστεί όλες οι εκπομπές ενώ όταν  βγήκα εγώ κάποιοι προσπάθησαν σε κάποιες εκπομπές να αμφισβητήσουν τα λεγόμενά μου”, ανέφερε ο Δημήτρης Ανθής. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More