"Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου

Δημήτρης Αποστόλου: “Αυτά που ακούμε είναι γαρνιτούρες – Τα πραγματικά εγκλήματα στο χώρο δεν θα δικαστούν ποτέ”

Ο Δημήτρης Αποστόλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος του The 2night Show!  Ο ταλαντούχος σεναριογράφος  ήταν χείμαρρος και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Για την πολυετή συνεργασία με το καλλιτεχνικό του δίδυμο, Αλέξανδρο Ρήγα, τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις αδικίες που βίωσαν επαγγελματικά. Αποκάλυψε το επαγγελματικό «τραύμα» που τους κλόνισε, μέχρι να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στην «Τούρτα Της Μαμάς» που προβάλλεται στην ΕΡΤ. Ε

Εξήγησε γιατί έκαψε στη φωτιά το σενάριο του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Δύο Ξένοι». Σχολίασε  τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα και τάσσεται ανοιχτά υπέρ των θυμάτων, τονίζοντας πως υπάρχουν και σοβαρότερα εγκλήματα στον χώρο του θεάματος, που δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Αναφέρθηκε όμως και  στους δύο μονάκριβους γιους του και αποκαλύπτει πόσο πολύ του λείπουν, μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, λόγω της μεγάλης απόστασης που τους χωρίζει.

Με τον Αλέξανδρο Ρήγα μετράμε 26 χρόνια σχέσης. Δεν μαλώσαμε. Το επαγγελματικό μας τραύμα είναι η σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις”. Στους δυο ξένους είχε γραφτεί το σενάριο της τρίτης σεζόν και τα κάψαμε με τον Αλέξανδρο. Ήταν μια αδικία σε αυτή τη δουλειά. Εμείς ξέρεις τι έχουμε φάει;  Υπάρχει σαφέστατα κακοποίηση. Ότι ακούμε είναι γαρνιτούρα. Το φαί δε το χουμε δει ακόμα. Τα πραγματικά εγκλήματα δεν θα δικαστούν ποτέ.

Είμαι υπερ της αυτοδικίας. Αλλά όχι λαϊκό δικαστήριο. Πρέπει να υπάρχει και νόμος να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Το θυμικό είναι υπερ της αυτοδικίας. Αν κάποιος πειράξει το παιδί μου θα τον φάω στο γόνατο. Δε λέω ότι είναι σωστό. Αλλά δεν είμαι τέλειος.

Ο κακοποιητής είναι και κακοποιημένος… τους λυπάμαι… όχι περισσότερο από τα θύματα βέβαια. Είμαστε 10 χιλιάδες άνθρωποι και έχει τραυματιστεί για 5; 10 ανθρώπους. Ένα χοντροκομμένο καμάκι με την κακοποίηση ανηλίκου δεν είναι το ίδιο. Δεν πρέπει να μαγαρίσεις το χώρο για κάποιους ανθρώπους. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το θύμα έχει εξομοιωθεί με το θύτη.Βιασμός είναι και η κάθε γυναίκα που κάθεται στον κάθε “παπάρα” για να μην χάσει τη δουλειά της.

Η “Τούρτα της μαμάς” είναι η προβολή της οικογένειας, που θα ήθελα να είχα. Δεν τα  βλέπω τα παιδιά μου  όσο συχνά θέλω γιατί μένουν μακριά στη Βέροια.  Δεν ξέρω πως χωράει η καρδιά τόσο μεγάλη αντοχή αγάπης. Είναι δύσκολο. Έχω πάει και αυθημερόν να τους δω. Αν τους έχω δέκα μέρες, μετά τις 10 επόμενες είμαι σε κατάθλιψη. Έχουν υπάρξει τρομερά βράδια μοναξιάς. Έχω ένα δωμάτιο δικό τους και τη μισή μέρα την περνάω εκεί για να νιώθω ότι είμαι μαζί τους. Στην αρχή έκανα τις βλακείες μου γιατί ήμουν πολωμένος μου έλειπαν πολύ και θύμωνα. Μου φύγανε δυο τρεις φορές κάποιοι χαρακτηρισμοί. (για τη πρώην σύζυγό του) Εδώ και ένα χρόνο έχω ηρεμήσει και έχω κάνει focus μόνο σ΄ αυτούς τους δυο.

Διάσημος είναι ο νονός του μπαμπά λέω στο γιο μου. Με έχει βαφτίσει ο Γεώργιος Παπανικολάου που ανακάλυψε το Παπ τεστ. Αυτός είναι διάσημος που έχει κάνει καλό. 

Έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν τριών μηνών. Δεν το πήρα χαμπάρι. Είχα μια συγκλονιστική μάνα. Με έκανε να μην καταλάβω απουσία. Περάσαμε δύσκολα.  Η μητέρα μου με έβαζε όταν πεινάω να τραγουδάω και ήμασταν μέσα στη χαρά. Τα λεφτά τελείωναν στις 17 του μήνα. Τρία χρόνια πριν πεθάνει η μητέρα μου, της είπα πεθαίνεις. Η μητέρα μου μου είπε ότι είμαι τυχερός γιατί με το θάνατό της “τελειώνουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους”.

“Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει περάσει μια κακή παιδική ζωή και δεν μπορεί θα βρει χαρά πουθενά.  Ένιωσα ότι η σχέση μου με τον Αλέξανδρο είναι καρμική ότι ήρθα να τον σώσω… να τον καθαρίσω”

Read More

And More