Site icon TLIFE

Δημήτρης Φραγκιόγλου: «Πασίγνωστος ηθοποιός είχε διαδώσει ψεύτικη φήμη για εμένα, άλλος μου “έκοβε” δουλειές»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, παραχώρησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις «τρικλοποδιές» που του έβαλαν στο ξεκίνημα της καριέρας του ενώ ανακάλυψε πως ηθοποιός που «μεγαλουργεί στις μέρες μας» είχε διαδώσει ψεύτικες φήμες για τον ίδιο.

«Ήταν στο πολύ ξεκίνημά μου. Ένας πολύ μεγάλος σήμερα πρωταγωνιστής για κάποιον λόγο διέδωσε ότι στη δεύτερη επαγγελματική παράσταση στην οποία συμμετείχα είχαν βάλει οι γονείς μου δύο εκατομμύρια δραχμές τότε για να παίξω, το οποίο εννοείται ότι είναι μύθευμα. Ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει και μεγαλουργεί», εξομολογείται ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.«Αν είχα αυτά τα λεφτά τότε, θα είχα ανοίξει εξ αρχής το δικό μου θέατρο και θα τελείωνε. Δεν θα ‘χα κανέναν ανάγκη», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου παραδέχεται ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις του «meToo», του επέτρεψαν να μάθει ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος λειτουργούσε για χρόνια υπόγεια σε βάρος του.

«Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα στον χώρο μας και βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Μέσα σε αυτά έμαθα ότι για μπόλικες δουλειές στις οποίες είχα προταθεί, κάποιος καλός άνθρωπος με είχε καθαρίσει», αποκάλυψε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου

© 2024 tlife.gr