Δημήτρης Γεωργαλάς στον Αρναούτογλου: Το λάθος με την ηλικία του και οι βίαιες σκηνές στον Σασμό

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 24/10 στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός, ο τηλεοπτικός «Κώστας» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε για το λάθος της google σχετικά με την ηλικία του.

«Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50» είπε αρχικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

«Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί» πρόσθεσε ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε για τις βίαιες σκηνές στον Σασμό.

«Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτή είναι η ωραία πρόκληση για έναν ηθοποιό. Το να παίξεις τον εαυτό σου δεν έχει και πολλή μεγάλη σημασία. Το να κάνεις κάτι τόσο κόντρα, σε πάει σε άλλα επίπεδα, σε απελευθερώνει και είναι πάρα πολύ – πολύ γοητευτικό.

Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές, και στους ξυλοδαρμούς και στο φόνο, ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σιγά – σιγά σταδιακά και αποκτάς την αντοχή που θέλεις. Στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και πρέπει να βάλεις το πάθος, την ένταση, το αίσθημα.

Όλα αυτά πρέπει να τα συμπυκνώσεις μέσα σε μια στιγμή και να τα βάλεις οπότε θέλει περισσότερη ενέργεια. Από το μηδέν πρέπει να πας στο 100, οπότε αν η σκηνή είναι και λίγο ακραία… τρέμεις μετά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More