Δημήτρης Γρηγοράκης για Ελένη Μενεγάκη: «Παρεξηγήθηκα γιατί την είπα αυστηρή, ήταν η αλήθεια»

Τον Δημήτρη Γρηγοράκη που στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη για τρία χρόνια, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

«Ήμουν τρία χρόνια δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, στην απόλυτη στιγμή του “Πρωινού Καφέ” με 40αρια στην τηλεθέαση, τα οποία από εκεί και πέρα χαθήκανε και δεν εμφανίστηκαν ποτέ, σε καμία εκπομπή. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος – όπως όλοι οι τηλεοπτικοί επιλέγουν έναν ρόλο που ακολουθούν με συνέπεια, χωρίς να σημαίνει ότι ο ρόλος αυτός ταυτίζεται με το πως είναι στη ζωή τους – ορισμένες φορές, επέλεγε τη “λογική της ξανθιάς”» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γρηγοράκης και στη συνέχεια μίλησε για τον χαρακτηρισμό «αυστηρή» που είχε κάνει για την παρουσιάστρια, και είχε παρεξηγηθεί.

«Δε νομίζω ότι είναι κακό να αποκαλέσεις αυστηρό κάποιον συνεργάτη σου. Το αυστηρός σημαίνει, τελειομανής, εργασιομανής, σημαίνει ότι θέλει να παράγει πάντα ένα έργο ιδιαίτερο που εκτιμάται από το κοινό. Οφείλει κάποιος να είναι αυστηρός και δε νομίζω ότι κανένας από τους τηλεοπτικούς αστέρες, είναι ήπιος» είπε.

Τέλος, ο Δημήτρης Γρηγοράκης δήλωσε:  «Πάρα πολύς κόσμος οφείλει την καριέρα του στην Ελένη Μενεγάκη και πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε ότι το οφείλουμε στην “Αγία Ελένη Μενεγάκη”  γιατί μας βοήθησε εκεί που έπρεπε. Δε χρειάζεται να τις ρίχνουμε πέτρες και δε θέλω να τις ρίχνω πετριές. Αν βρεθούμε σε κάποιο κοινό κάλεσμα δε θα επιδιώξω να μιλήσουμε για τον απλούστατο λόγο ότι δε ξέρω αν με θυμάται. Δε ξέρω αν θυμάται τη συνεργασία μας ή αν έχει παρεξηγήσει τα λόγια που έχω πει κατά καιρούς. Τα έχω πει με αγάπη και απόλυτη ειλικρίνεια».

Read More

And More