Δημήτρης Καπουράνης – Το Ναυάγιο: «Είμαι Αλβανός για την Ελλάδα και Έλληνας για τους Αλβανούς»

Ο Δημήτρης Καπουράνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός που φέτος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά «Το Ναυάγιο» μίλησε για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί εξαιτίας της καταγωγής του.

«Είναι διαβαλκανικό το ζήτημα και το κύριο πρόβλημα είναι το πώς ένα παιδί διαχειρίζεται αυτή τη διττότητα, το ότι ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα. Είμαι Αλβανός για την Ελλάδα και Έλληνας για τους Αλβανούς. Ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα και αυτή η διττότητα μπορεί να είναι πολύ χαοτική για ένα παιδί, διότι νιώθει ότι είναι λίγο παντού.

Και δεν υπάρχει η αποδοχή κοινωνικά, του ότι είσαι και τα δύο μαζί, είσαι κάτι άλλο, είσαι κάτι ενδιάμεσο. Στην Αλβανία εισπράττω το ίδιο πράγμα, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Δεν έχω βιώσει οξύ ρατσισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καπουράνης.

Όπως είπε ο Δημήτρης Καπουράνης για τις εξελίξεις της σειράς, η μοίρα ένωσε τον Μάκη με την Λίνα, ενώ αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει ερωτικός αντίζηλος που θα μπει ανάμεσά τους.

«Ο Μάκης θα έρθει πολύ κοντά με τον Παντελίδη και με έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ο Μάκης έχει μία πιο αγωνιστική πλευρά. Θα τον πιάσουν, θα φυλακιστεί, αλλά θα ελευθερωθεί. Η Λίνα θα με βοηθήσει, χωρίς αυτήν δεν ξέρω αν θα έβγαινε ο Μάκης», είπε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε από casting για τον ρόλο του Μάκη: «Τον ρόλο του Μάκη τον ήθελα. Είχα διαίσθηση ότι θα ήταν καλή δουλειά».

Read More

And More