Δημήτρης Κόκοτας: «Είχα σαν δάσκαλο τον πατέρα μου και με “προσγείωσε” από το καλάμι»

Για την απουσία του κάποια χρόνια από το τραγούδι, την απώλεια των γονιών του αλλά και τα μαθήματα που πήρε από τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, μίλησε ο Δημήτρης Κόκοτας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Με το να τραγουδάω τραγούδια του πατέρα μου, τον φέρνω πιο κοντά. Δε νιώθω ότι λείπει, είναι πάντα μαζί. Νιώθω ότι έτσι, αναπληρώνω με κάποιο τρόπο την απώλεια. Νιώθω περηφάνεια που κουβαλάω το επώνυμό αυτό. Έχω υπάρξει διάσημος λόγω του πατέρα μου. Αργότερα, όταν κατάφερα κάτι δικό μου, ο κόσμος με αγκάλιασε και τους ευγνωμονώ.

Απείχα αρκετό διάστημα από το τραγούδι. Ασχολήθηκα με το επιχειρείν αλλά δεν πήγε καλά. Πέρασα και οικονομικές δυσκολίες γιατί όταν κοιτάς να κάνεις κάποιες επενδύσεις και να πας καλύτερα, πέφτεις και σε παγίδες ή σε λάθη» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι σε μεγάλες πίστες αλλά κυρίως θα ήθελα να εκεί που θα είμαι να επικοινωνώ με τον κόσμο» είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Κόκοτας και πρόσθεσε.  «Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Εξυπακούεται πως αυτοί θα ήταν το πρώτο όνομα. Όταν ένας άνθρωπος φέρνει τον κόσμο στο μαγαζί, θα του δώσεις τον χώρο που του ανήκει».

Για την απώλεια των γονιών του, ο Δημήτρης Κόκοτας ανέφερε,

«Οι γονείς μου, δόξα τω Θεώ φτάσανε σε μεγάλη ηλικία αλλά, δε μπορούσα ποτέ να πιστέψω μέχρι τελευταία στιγμή, ότι θα φύγουν από τη ζωή, δε γίνεται. Έχω ένα φυλαχτό από τον πατέρα μου. Είναι κάτι που έχει να κάνει και με τους δυο γονείς μου. Είναι ένα φυλαχτό που είχε κάνει δώρο η μητέρα μου στον πατέρα μου».

«Αισθάνθηκα να καβαλάω το καλάμι όμως, είχα σαν δάσκαλο την επιτυχία του πατέρα μου. Όταν πατέρας σου είναι ο τεράστιος Κόκοτας, πόσο νομίζεις ότι μπορείς να καβαλήσεις το καλάμι; Έχω ακούσει να λένε ότι έκανα καριέρα λόγω του πατέρα μου. Ξέρω όμως πολύ καλά ποιος είμαι. Η κάθε άποψη είναι σεβαστή» σημείωσε.

Read More

And More