Δημήτρης Κόκοτας: «Για 8 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο» – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κόκοτα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο δημοφιλής τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο, έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι η τέταρτη ημέρα, που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς. Να πω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, χθες το απόγευμα έγινε μία πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν γιατί είναι διασωληνωμένος.  Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Για κάποιους λόγους οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί. Σήμερα μαθαίνω ότι θα επανέλθουν για να τον ξυπνήσουν.

Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Γιατί όταν έπαθε την ανακοπή ή τις ανακοπές, -είναι λεπτομέρειες ιατρικές, δεν πρέπει να τα πούμε όλα μέσα στο ασθενοφόρο- και λένε οι άνθρωποι που τον συνόδευαν ότι δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά. Αυτό που θέλουν οι γιατροί να δούνε αν έχει αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος θα επανέλθει στο 100%».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More