Δημήτρης Κόκοτας: «Η εγκεφαλική λειτουργεία ελέγχεται, η αποσωλήνωση δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή»

Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει μάχη στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για ενδέκατη ημέρα, μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο Πρωινό.

Ο τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, επισημαίνοντας πως η αποσωλήνωσή του καθυστερεί καθώς δεν είναι μία εύκολη διαδικασία.

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε, επίσης: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργεία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».

Read More

And More