Δημήτρης Κοντομηνάς: Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού για την απώλεια του επιχειρηματία

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Μαρτίου σε ηλικία 83 ετών μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. 

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε σήμερα να πει μερικά λόγια για τον ισχυρό άνδρα του Alpha και των επιχειρήσεων, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

«Θα ήθελα και εγώ πολύ σύντομα να πω δύο λόγια για τον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή. Νομίζω το έκαναν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες του Alpha. Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια, γιατί ίσως εγώ δεν είχα τη χαρά να τον ζήσω τόσο πολύ όσο άλλες παρουσιάστριες. Παρ’ όλα αυτά, το 2006 μπήκα για πρώτη φορά στο κανάλι αυτό και θα έχω πάντα να θυμάμαι, έναν άνθρωπο πολύ γενναιόδωρο, πολύ δοτικό. Μια αγκαλιά για όλους τους εργαζόμενους εδώ.

Μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία να γίνω μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έκανα ένα διάλειμμα, έφυγα αλλά ξαναγύρισα κοντά του με το Καλύτερα Δε Γίνεται. Ήταν πάντα ο ίδιος ζεστός και δοτικός άνθρωπος. Θα σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη κι αγάπη» ανέφερε συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού.

Δες το απόσπασμα: 

Read More

And More