Δημήτρης Κοργιαλάς για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Είμαι λίγο εξοργισμένος, ερχόμουν για να βοηθήσω με όλη μου την καρδιά»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού για τον γιο του, τις συνεργασίες του αλλά και τις πρόσφατες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Τον λατρεύω, είναι πάνω από μένα, πάνω από οτιδήποτε υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαι χαζομπαμπάς, με κάνει ό,τι θέλει και τρέχω πανικόβλητος όλη την ημέρα», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τον γιο του. 

Ο γνωστός μουσικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» αλλά και τον έλεγχο που δέχεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

«Έχω πάει πολλές φορές (σ.σ. να τραγουδήσω) με δικά μου έξοδα και δεν έχω πληρωθεί. Όντως μαγειρεύανε, δίνανε τα τρόφιμα εκεί που έπρεπε, αλλά από την άλλη είμαι λίγο εξοργισμένος, χάλαγα χρόνο, χρήμα. Ερχόμουν για να βοηθήσω με όλη μου την καλή καρδιά και δεν είναι εύκολο να ξέρεις αυτό. Έχω αφήσει το παιδί μου στη Ναύπακτο για να φύγω να πάω να παίξω και να γυρίσω νύχτα», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με έχει πληγώσει αυτό το πράγμα, ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη γιατί ποτέ δεν ξέρεις», κατέληξε για το θέμα ο Δημήτρης Κοργιαλάς. 

Read More

And More