Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου αποκαλύπτουν πόσο έχει επηρεάσει ο «Σασμός» την καθημερινότητά τους

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Δυο στη 1” και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη στην παράσταση “Αλκηστις”.

Οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους και τον ανταγωνισμό που δεν υπάρχει ανάμεσά τους παρότι βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου μίλησαν και για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Σασμός στη ζωή τους.

«Νιώθω τυχερός που ο Σασμός με βρήκε σε μία φάση που μπορώ να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι αν αυτό μου συνέβαινε στα 20-25, θα ήταν λίγο πιο δύσκολο» ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά, ενώ η Έλενα Μαυρίδου συμπλήρωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Είναι χαρά αλλά συγχρόνως και κάτι που το ξεχνάμε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής τους οι δυο ηθοποιοί μίλησαν και για την κόρη τους που σήμερα είναι πέντε ετών αναφερόμενοι και στις δυσκολίες που βίωσε η Έλενα Μαυρίδου κατά τον τοκετό.

 «Η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη. Νοσηλεύτηκα για ένα διάστημα σε πτέρυγα κυήσεων, όπου εκεί παρακολούθησα γυναίκες, το πώς βιώνουν τον τοκετό αλλά και το πώς αισθάνονται οι πατέρες που περιμένουν, ο τρόπος που υποστηρίζει ένας σύντροφος τη γυναίκα του. Είναι ένας αφανής ήρωας».

Τέλος, για τις δύο γυναίκες της ζωής του ο Δημήτρης Λάλος εξομολογείται: «Η κόρη μου νιώθει περήφανη όταν με χαιρετάνε στον δρόμο, έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις μας. Στην Έλενα θαυμάζω τα μάτια της, όλη της την ύπαρξη, το μυαλό της και τον τρόπο που επικοινωνεί καλλιτεχνικά, το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο, μου δίνει πλούτο να δω πράγματα που δεν έβλεπα».

Read More

And More