Δημήτρης Λάλος – Σασμός: «Θα έχουμε δράματα στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει χαμός»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype το πρωί της Τετάρτης 17/5 ο Δημήτρης Λάλος

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Σασμό, αλλά και για την απόφαση των σκηνοθετών αλλά και των ηθοποιών, η σειρά να συνεχιστεί και για 3 χρόνια.

«Μια επιτυχημένη σειρά όπως είναι ο Σασμός, δεν μπορούμε παρά να στο στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό διότι το αγαπήσαμε αλλά και ο κόσμος μας αγάπησε μέσα από αυτό. Εδώ πέρα έχουμε γίνει όλη μια οικογένεια και μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι που θα αφήσει ιστορία. Αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην το στηρίξουμε και να μην συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά μαζί του και όχι μόνο να μην κάνει κοιλιά, αλλά να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος. 

«Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε δράματα πολλά. Κάθε μέρα διαβάζουμε τα επεισόδια και ανυπομονούμε για το επόμενο. Το παρακολουθούμε και εμείς σαν θεατές. Θα γίνει χαμός. Στα τελευταία επεισόδιο μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν ποτέ ότι θα τις περπατήσω στην τηλεόραση. Θεωρώ ευλογία να μπορεί ένας ηθοποιός να παίξεις αυτές τις καταστάσεις», κατέληξε ο Δημήτρης Λάλος.

«Βάκχες» ανά την Ελλάδα

Η αγάπη που έχει δεχθεί ως Μαθιός από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη. Η αγάπη αυτή έχει «επιστρέψει» και μέσα από το θέατρο; «Συνέβη κι αυτό» απαντά. «Είναι μεγάλη μας χαρά όσοι ασχολούμαστε με το θέατρο να μπορούμε να ανοίξουμε μια δεξαμενή κοινού η οποία μπορεί, κατά παράδοση, να μην πήγαινε στο θέατρο. Οι θεατές όμως, που αγαπούν τους πρωταγωνιστές μιας σειράς και ταυτίζονται μαζί τους, συμβαίνει να θέλουν να δουν αυτούς τους πρωταγωνιστές κι από κοντά, στη σκηνή». Το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα, όπως εξήγησε, είναι οι «Βάκχες» του Ευριπίδη -υποδύεται τον Διόνυσο. Μία παράσταση «δυνατή» σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου, η οποία θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, μετά την πρεμιέρα της, την Κυριακή 25 Ιουνίου στο θέατρο Παπάγου. Η προπώληση έχει ήδη  αρχίσει.

Read More

And More