Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του από τον Κορυδαλλό

Ο Δημήτρης Λιγνάδης το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγο μετά τις 14:00 βγήκε από τη φυλακή, αφού βρήκε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν και πλήρωσε την εγγύηση που ήταν ένας από τους όρους αποφυλάκισης του.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε και πως ο ίδιος θα δικαιωθεί στο Εφετείο.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω, δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Ίσως να παρασύρθηκε μέρος της κοινής γνώμης. 1,5 χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ. Θα δικαιωθώ στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια» είπε αρχικά στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του, ο οποίος με μεγάλη αυταπάρνηση παίρνοντας μια στάση απέναντι σε πολλούς, με βοήθησε και με βοηθάει σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο». 

 

Και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Κούγια. «Ευχαριστώ από την ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια. Με βοήθησε και με βοηθάει. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο», είπε.

Read More

And More