Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες ώρες στη φυλακή της Τρίπολης – Το κελί καραντίνας και ο θάλαμος των 20 ατόμων

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στις φυλακές Τριπόλεως. Ο γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός που κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορείται μετά την απολογία του, για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιόπουλος από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 938 μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, για τις πρώτες ώρες του Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

«Ο κ. Λιγνάδης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έφτασε εμφανώς καταβεβλημένος λόγω και της προηγούμενης διαδικασίας, της πολύωρης απολογίας του στην Αθήνα. Ακολουθήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, έκανε τεστ covid, βρέθηκε αρνητικός, και μετά κατέληξε στον θάλαμο καραντίνας, στον οποίο προβλέπεται να κρατούνται οι καινούριοι τρόφιμοι του καταστήματος κράτησης. Είναι μόνος του, προαυλίστηκε μετά το κλείσιμο της φυλακής που ταυτίζεται χρονικά με τη δύση του ηλίου, γύρω στις 6.20 μ.μ.

Δεν υπήρξε απολύτως καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ούτε κάποια όχληση προς τον κύριο Λιγνάδη, είτε λεκτική, είτε κάποιας άλλης φύσεως. Από όσο γνωρίζουμε, ο προαυλισμός του έγινε παράλληλα με κάποιον άλλο κρατούμενο για λίγο, λόγω καραντίνας. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, μετά τις 12.30 μ.μ. Οι θάλαμοι είναι δυναμικότητας περίπου 20 ατόμων» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Read More

And More