Δημήτρης Μακαλιάς: Απαντά γιατί πήρε εκείνον μαζί της στον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα και όχι την υπόλοιπη ομάδα

Τον Δημήτρη Μακαλιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος, Όλγα Λαφαζάνη.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με το Open και τη νέα εκπομπή με την Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

«Έχω περιέργεια, ενθουσιασμό κι ανυπομονώ να δω πως θα είναι αυτή η νέα συνθήκη. Θα ήθελα να παραμείνουμε στο ψυχαγωγικό και να είμαστε όσο πιο ανάλαφροι μπορούμε με πάρα πολλά θέματα, οπότε θα συνεχίσουμε σε αυτό που κάναμε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Και συνέχισε: «Εκείνη την ημέρα που έκανα την ανάρτηση δεν είχα κάποια ενημέρωση και τελείωσε η σύμβασή μου με το Open. Είχα ρωτήσει αν ξέρουν κάτι και μου είπαν θα το δούμε και το συζητάμε. Επειδή ο κεντρικός άξονας είναι η Μπέττυ, έπρεπε η ίδια να αποφασίσει που θα πάει για να δούμε αν θα μείνει η υπόλοιπη ομάδα. Αν το Open ήθελε να συνεχίσει η εκπομπή, θα με είχε ενημερώσει πολύ νωρίτερα. Ούτως άλλως το Open εκείνη την περίοδο δεν είχε στελέχη στις νευραλγικές θέσεις για αυτές τις αποφάσεις, οπότε ήταν λίγο μετέωρο. Δεν περίμενα κάτι από κάποιον να μου μιλήσει για αυτό».

Σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε: «Η Μπέττυ μου είπε ότι ό,τι κι αν κάνω, θα ήθελε να είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή της είπα να μην αγχωθεί γιατί μπορεί να πάει κάπου και να μην με θέλουν εμένα. Δεν σημαίνει ότι ο επόμενος εργοδότης πρέπει να πάρει εμένα. Ευτυχώς ο ΑΝΤ1 ήθελε κι εμένα, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία».

Για τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά πως περίμενε να είναι μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα ο ίδιος απάντησε: «Η Μαρία Αντωνά νομίζω ότι σε αυτό αναφερόταν, ότι υπήρχε μία αναμονή που δεν είχε απάντηση από κάπου. Δεν μπορούσε να έχει γιατί δεν υπήρχαν αποφάσεις. Η Μπέττυ από την πρώτη στιγμή μας είπε ότι οτιδήποτε κι αν κάνω, θέλω να είμαστε όλοι μαζί και θα το παλέψω με νύχια και με δόντια. Τώρα ποιοι είναι οι λόγοι που δεν κατάφερε να είμαστε όλοι μαζί, δεν τους γνωρίζω. Είναι από την Μπέττυ; Από το κανάλι; Καταλαβαίναμε ότι μπορεί και να μην είμαστε, δεν είναι ότι δεν το ξέραμε. Εγώ ενημερώθηκα αργά, ήμουν σε διακοπές τον Ιούλιο. Έκλεισε πρώτα η Μπέττυ και πήραν μετά από καιρό εμένα. Από όσο ξέρω οι σχέσεις της Μπέττυς με την Μαρία είναι εξαιρετικές».

Σε σχέση με τη χιουμοριστική ερώτηση που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα σε δημοσιογράφο για το αν θα παντρευτεί η Μαρία Αντωνά, ο Δημήτρης Μακαλιάς διευκρίνισε: «Αυτό νομίζω ότι παρεξηγήθηκε πάρα πολύ, ενώ η ίδια δεν ήθελε να πει αυτό. Και εμείς την πειράζουμε την Μαρία, έλα ρε θα παντρευτείτε; Είναι αστείο που κάνουμε μεταξύ μας γιατί η Μαρία ήταν να παντρευτεί πριν από 1,5 χρόνο και προφανώς επειδή τα παιδιά έχουν να κάνουν 100 πράγματα, αυτό καθυστερεί. Είναι αστείο που κάνουμε εμείς και θεωρώ εγώ ότι τους πιέζει. Είναι πιεστικό να ρωτάς τον άλλον πότε θα παντρευτεί».

Read More

And More