Δημήτρης Μακαλιάς: Απαντά στη Γερμανού μετά τη στήριξή της στον Νταλάρα – «Αν νιώθουν ότι πιέζονται, να μη κάνουν την εκπομπή»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η «επίθεση» του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό για κάποιες δηλώσεις.

«Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε», είπε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας. (δες εδώ όλες τις δηλώσεις του)

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1, ανέφερε ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί του. (δες εδώ όσα είπε η Ναταλία Γερμανού)

Το θέμα του Γιώργου Νταλάρα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες αλλά και τη στάση της Ναταλίας Γερμανού, σχολίασαν το πρωί της Κυριακής 21/1 στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Θα συμφωνήσω με τον Κραουνάκη και τον Κώστα Τσουρό διότι κανείς δεν τον ανάγκασε. Μπορεί και να είχε δίκιο γι’ αυτά που βάζουμε οι εκπομπές τους ανθρώπους να ρωτάνε, όμως, δεν τον αναγκάζει κανείς να απαντήσει. Όταν έχεις βγει και έχεις δηλώσει κάποια πράγματα, και μετά πηγαίνεις και σχολιάζεις αυτά που είπες στην πρώτη σου δήλωση, δε μπορείς να πηγαίνεις και να κουνάς το δάχτυλο σε αυτά τα παιδιά που απλά είναι εκεί γιατί κάποιος τους έβαλε και κάνουν τη δουλειά τους, και ζουν από αυτό» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε,

«Ο τρόπος του, και αυτά που είπε στα παιδιά είναι που κατακρίνουμε… Δε θέλεις, μην απαντάς… Ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τους ανθρώπους που έχει προσέξει την πορεία του όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα, ήταν όλα τόσο μελετημένα…».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μακαλιάς που εξέφρασε την διαφωνία του με τη Ναταλία Γερμανού, «Η Ναταλία αφού συμφωνεί και δε βγάζει την ουρά της απ’ έξω γιατί έστειλε δημοσιογράφο; Να μη ξαναστείλει. Εγώ περιμένω από αυτή την εκπομπή να μη ξαναστείλει δημοσιογράφο σε αυτά τα πεσίματα, όπως τα λέει. Αν σέβονται και χειροκροτούν κι αυτοί όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα, να μη ξαναστείλουν δημοσιογράφο. Ή αν νιώθουν ότι πιέζονται πάρα πολύ που οι δημοσιογράφοι και η αρχισυνταξία κάνουν τέτοια πράγματα, να μη κάνουν την εκπομπή. Εμείς είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε, είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και τους δημοσιογράφους μας για τη δουλειά που κάνουν, όπως την κάνουν. Αν δε μας άρεσε, θα φεύγαμε.

Read More

And More