Δημήτρης Μακαλιάς για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαστε μία εκπομπή που σηκώνει δάχτυλο και κρίνει»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο, τα δοκιμαστικά που ακολούθησαν και απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου που είπε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα «κουνάει το δάχτυλο».

«Η Τζο Κουτσοκώστα δεν είναι ένα εκδηλωτικό παιδί, δεν δείχνει μπροστά σε άλλους ούτε τα συναισθήματά της ούτε είναι πολύ διαχυτική, οπότε δεν βλέπω καμία διαφορά. Δεν μου είχε κάνει καμία εντύπωση. Ήμασταν μια χαρά. Εγώ έχω μία επικοινωνία με την Τζο. Είμαστε πολύ καλά και την αγαπώ. Κατάλαβα πολύ καλά ότι δεν ήταν καλά με αυτό που έκανε και πήρε μία απόφαση πολύ λογικά και ήρεμα να προχωρήσει. Πολλές φορές φανταζόμαστε κάπως τα πράγματα και δεν μας έρχονται έτσι.

Μπορεί να πιστεύουμε κάτι και στην πορεία να δούμε ότι δεν μας ταιριάζει» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το «I love Σου Κου».

«Δεν είναι κάποιο φοβερό σχόλιο να πεις ότι όταν ένας άνθρωπος φεύγει από μία εκπομπή ότι κάτι έχει συμβεί. Προφανώς κάτι έχει συμβεί. Όπως και με την Τζο που κάτι ένιωσε και έφυγε. Μπορεί να μην ξέρουμε τι ακριβώς, αλλά κάτι έγινε. Νομίζω ότι εκεί μπορεί να φτάσει μία απλή κριτική. Δεν θα κρίνω αυτούς που κρίνουν αυτό που κάνουμε. Αυτό είναι ένα αέναο πράγμα που κρίνουμε αυτούς που κρίνουν εμάς για αυτό που κρίναμε εμείς για τη δική τους κριτική.

Θα έλεγα ότι κυρίως όσοι κρίνουν αυτό που κάνουμε, να δουν την εκπομπή. Νιώθω ότι δεν είμαστε μία εκπομπή που σηκώνει δάχτυλο και κρίνει» πρόσθεσε για τα σχόλια που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

 

Read More

And More