Δημήτρης Μακαλιάς για Κατερίνα Καινούργιου: «Για να ασχολούμαστε μαζί της, σημαίνει ότι την βλέπουμε, να είναι χαρούμενη»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star και απάντησε στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή που παρουσιάζει ο ίδιος με την παρουσιάστρια στον ANT1.

«Μου αρέσει να πηγαίνω αντιδραστικά σε ό,τι λέει η Μπέττυ Μαγγίρα. Αν είναι καυστική, εγώ θα κάνω το αντίθετο για να ισορροπήσει η κατάσταση. Δεν θεωρώ ότι κάνουμε σκληρό gossip, δεν είμαστε αυτή η εκπομπή, ούτε αυτοί οι άνθρωποι. Νομίζω περισσότερο εστιάζουμε στο χιούμορ παρά στο να κουνήσουμε δάκτυλο, όπως λένε πολλές φορές. Έβγαλε η Μπέττυ ανακοίνωση που λέει θα κάνω εγώ αυτή την εκπομπή; Υπάρχει κάποιος πίνακας, μια κλίμακα που λέει “από εδώ είναι πιο σκληρό το gossip, από εδώ πιο μαλακό;”. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. 

Είμαστε δημιουργικοί και αν μπορούσαμε θα κάναμε κάθε μέρα διαφορετική εκπομπή. Δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε σκληρό gossip. Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό στην τηλεόραση. Τα κανάλια κάνουν ακριβώς τις ίδιες εκπομπές, αν με ρωτάς. Αυτή είναι η τηλεόραση σήμερα. Για να ασχολούμαστε με την Καινούργιου κάθε Σαββατοκύριακο, σημαίνει ότι την βλέπουμε, να είναι χαρούμενη» τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή» είχε σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου για το «I Love ΣουΚου».

Read More

And More