Δημήτρης Μακαλιάς: Η εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Ψυχράμη και ο λόγος που τσακώθηκαν ανήμερα του γάμου τους

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5/10 ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε στιγμές από την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει, με χιούμορ, τους επικούς καυγάδες τους. 

Για τον ερχομό της κόρης του, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα, στην οποία και συμμετέχει και αποκάλυψε πως σκεφτόταν για το αν θα συμμετάσχει λόγο του ερχομού της κόρης του.

«Πέρυσι σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα λόγω του δεύτερο παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στους επικούς τσακωμούς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, δηλώνοντας: «Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι – χέρι και φιλιόμαστε», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τσακώθηκαν στα σκαλιά της… εκκλησίας.

«Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Όταν έφτασε στην εκκλησία ήθελα να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της, αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω πίσω και όντως παρέμεινα εκεί. Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

Read More

And More