Δημήτρης Μακαλιάς: «Η μητέρα μου μού ξεκαθάρισε να μην δώσω το όνομά της στην κόρη μας»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και τις αλλαγές μετά τη γέννηση της κόρης του.

«Η μικρή είναι 10 μηνών και ο Χάρης 6 χρονών. Η σχέση τους είναι καλή. Ξεκινήσαμε ανάποδα γιατί για τον Χάρη ήταν σα να μην υπάρχει η μπέμπα, αλλά σιγά – σιγά η κατάσταση βελτιώθηκε. Την λατρεύει, της κάνει πράγματα για να γελάσει.

Ο Χάρης ως μωρό ήταν πιο της αγκαλιάς, αυτή είναι λίγο πιο ανεξάρτητη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς για τα παιδιά του.

Για τις προετοιμασίες της βάφτισης της κόρης του, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε: «Πρέπει να βρούμε πρώτα το όνομα, μετά νονό/α. Το όνομα θα βγει κάπως, κάτι θα γίνει και θα το καταλάβουμε. Την αποκαλούμε με διάφορα ονόματα, δεν μας ταιριάζει ακόμα κανένα.  Δεν θα της δώσουμε όνομα μαμάς. Της δικιάς μου μητέρας είναι Ανδρεάς, της Αντιγόνης, Μαριάνθη».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε όσα του είχε πει η μητέρα του: “Αν ποτέ κάνεις παιδί και βγει κορίτσι, μην αγχωθείς με το όνομα, μη δώσεις το όνομά μου. Μη δυσκολευτεί άλλο ένα παιδί, όπως εγώ”. Μου το ξεκαθάρισε».

Read More

And More