Δημήτρης Μακαλιάς σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Γιατί έκανες μπλοκ τη Μπέττυ Μαγγίρα;» – Η on air αντίδρασή του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, δίπλα του στον καναπέ, κάθισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έχετε μαλώσει ποτέ;» τους ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και η ερώτηση αυτή στάθηκε η αφορμή να ανοίξει μια κουβέντα γύρω από τον λόγο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μπλοκ την Μπέττυ Μαγγίρα.

Αρχικά οι δυο άντρες ανέφεραν ότι ποτέ δεν έχουν τσακωθεί μεταξύ τους, με την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό να «πειράζουν» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα μπλοκ που κάνει στο instagram. (δες εδώ την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου)

«Πρόσεξε, είναι βαθμίδες. Αν είναι φίλος μου, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα γίνουμε μπίλιες. Αν είναι στο πλαίσιο της δουλειάς, θα τον πάρω να γίνουμε μπίλιες και μετά θα τον μπλοκάρω. Αν δεν έχουμε καν αυτή τη σχέση, θα τον μπλοκάρω αμέσως γιατί δε θα του δώσω καν την αξία να γίνουμε μπίλιες. Άμα μου περάσει, θα τους ξεμπλοκάρω. Εξαρτάται τον λόγο» εξήγησε εκείνος.

«Έχεις μπλοκάρει τη Μαγγίρα;» ρώτησε τότε ο Δημήτρης Μακαλιάς,

Δ.Ο: «Ναι, ισχύει. Τώρα μιλάμε στα μηνύματα»

Δ.Μ: «Ρε πάτε καλά;»

Δ.Ο: «Της λέω, πρώτα ρωτάνε τον λόγο, αν σε νοιάζει, και μετά ανεβάζεις στόρι ότι σε μπλόκαρα»

Τότε ο Δημήτρης Μακαλιάς τον ρώτησε τι του έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και την έκανε μπλοκ με τον ίδιο να απαντά, «Για να κάνω μπλοκ, σημαίνει ότι μάζεψα 1,2,3 και λέω ότι δεν υπάρχει λόγος… Δεν είμαι τρελός να ξυπνήσω ένα πρωί και να κάνω μπλοκ κάποιον, σημαίνει ότι έχουν μαζευτεί κάποια πράγματα. Το είπα μια, το είπα δυο, ε, άστο να πάει στο καλό».

«Και αυτό με το κίτρινο και σκληρό γκόσιπ είναι μια παρεξήγηση γιατί δεν ειπώθηκε αυτό, είναι άλλο θέμα που δε χωράει σε αυτή την κουβέντα. Δεν είπα ποτέ για σκληρό γκόσιπ εγώ. Επίσης είναι ένα κόλπο αυτό. Θέλω εγώ να βρίσω εσένα, πιάνω κάποιον άλλο να κάνει ένα σχόλιο για σένα, λέει κάτι καλό, το παίρνω ως αφορμή και λέω αυτό που θέλω για να σε βρίσω» είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Read More

And More