Δημήτρης Μακαλιάς: « Τα Σαββατοκύριακα θα κοιτάξω πρώτα τα νούμερα τηλεθέασης της Σίσσυς Χρηστίδου»

Για τη συνεργασία του με τη Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «I love Σουκου» και τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου».

«Είναι τέλεια η τηλεόραση φέτος. Είμαστε ήδη Νοέμβρη και είναι σαν να είμαστε Μάιο, σαν να ‘χουμε κουραστεί πάρα πολύ από όλα αυτά που γίνονται και βγάζουμε τα ματάκια μας μόνοι μας» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός σχολίασε τις φήμες που θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «YFSF», λέγοντας,

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο πρόσωπο από τη Μπέττυ για την παρουσίαση αυτού του show. Είναι ένα πρόγραμμα που και η ίδια το έχει λατρέψει, έχει μπει δύο φορές μέσα σε αυτό».

Τέλος, για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε, «Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθεάσης του ανταγωνισμού και με απασχολούν πάρα πολύ. Δεν έχουμε όμως κάποια εμμονή με τον ανταγωνισμό, να ασχοληθούμε και να αλλάξουμε κάτι. Εμείς έχουμε τη σκαλέτα μας, προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μας αρέσει που ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, γιατί έτσι παίρνουμε κι εμείς αξία».

Και πρόσθεσε: «Για να σου είμαι ειλικρινής, φυσικά και μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι εγώ πρώτα θα κοιτάξω το πρωί τα νούμερα που έκανε η Σίσσυ, το άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, παρά ο Μάνεσης, που είναι πιο ενημερωτικό. Ψέματα θα λέμε;».

Read More

And More